Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Café Pascal + Bloggrace i 24h

linn-eklund-blogg-cafe-pascal

 

Så fort jag får tillfälle eller har besök tar jag alltid med mig min/mina gäster på frukost till Café Pascal, men det vet ni ju redan. Inatt hade jag pappa på besök och imorse catchade vi upp över en chiapudding och en kopp kaffe innan vi båda sprang vidare på jobb.

Till den roliga grejen jag hintade om i inlägget här nedan. Inatt från kl.00 och 24h timmar framåt kommer jag uppdatera ett inlägg (minst!) varje hel timme. Hur kul? Jag kör temat NYC i morgondagens bloggrace. Om detta känns uppskattat kommer jag köra detta som ett återkommande koncept, kanske varannan vecka, varje vecka (om material finns) eller var tredje vecka. Vad tror ni, låter det som en kul grej? Vem vill liksom inte gå in på en blogg där det kommer nytt kul material hela tiden.

 

linn-eklund-blogg-cafe-pascal

Linnfakta: Jag är så sjukt svag för mopsar (eller frallor). Så fort jag lyckas bli sambo skall jag övertala den lycklige till en gemensam mysmops.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul idé!

    Anonym 2016-05-12 20:59:46
    Svara
  • Åh vilken kul idé, gillar starkt!

    Maria 2016-05-12 17:56:30
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind