Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

The perfect bag

linn-eklund-blogg

 

En väska som verkligen har fått se dagsljuset de senaste dagarna är den här gamla pärlan från Stella McCartney. Tror den är säkert 5-6 år gammal och i helgen återfanns hon igen, hur fin är den inte?

Förresten, fråga till ER! Vad vill NI ta del av och se mer här i bloggen? Jag har fått bakläxa över att jag visar för lite av mig själv, den riktiga Linn. Hon bakom alla poser i outfit -och turistbilder, hon som faktiskt är en ganska rolig prick. Så det är definitivt något jag skall försöka dela med mig mer utav – men annars, vad vill ni se mer utav? HIT ME!

 

IMG_6902-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Linn! Trots att du har möjlighet att köpa så fina kläder och åker på lyxresor hela tiden, så verkar du så väldigt jordnära och ödmjuk! Det uppskattas mycket, därför är din blogg just min favorit! Jag har sökt igenom ditt arkiv haha, men lyckas inte hitta svar på min fråga: kommer du från Stockholm eller Ulricehamn? Kan du inte berätta om din familjs företag Bolon, och hotellet (?) ni driver i Ulricehamn? Hela familjen verkar så oerhört kreativ när det kommer till det mesta, speciellet kläder som man mest ser här i bloggen! Fantastisk inspirerande att se både din mamma och framförallt din mormors underbara stil – så coolt att inte följa normerna hur ma ska klä sig i en viss ålder, otroligt inspirerande – det får mig alltid att le! (Något jag ska ha kvar i minnet, när jag blir äldre) Och förstås din stil, den är väldigt unik tycker jag, och det är kul att se hur du blandar de olika ”inne”-plaggen, väskor och skor osv så att det blir din helt egna stil, och inte mainstream som alla andra bloggare och instgrammare. Kram till dig!

    siri 2016-04-28 22:43:39
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!