Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Taverna brillo

7bb48a287e3277a6c6c069246d0ee943

 

I tisdags mötte jag ju upp Lisa & Jennifer för en i-början-av-veckan-AW på Brillo, varför gör man inte det oftare? Det blev tryffelpizza och bubbel för min del, fy så gott.  Jag och min kamera höll oss inte alls sams så jag bojkottade den totalt, fotocred till Jennifer.

Nu har jag precis sprungit min livs första morgonrunda, hela 7km slutade den på. Aldrig orkat mer än en promenad så snacka om nöjd tjej imorse – ny morgonrutin helt klart! Ikväll väntas AW med Carro & Semra, sen snabbt iväg på event innan jag skall hem och packa maskeradkläderna. Imorgon väntas det Ulricehamn och på lördag maskerad, laddad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che