Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Taverna brillo

7bb48a287e3277a6c6c069246d0ee943

 

I tisdags mötte jag ju upp Lisa & Jennifer för en i-början-av-veckan-AW på Brillo, varför gör man inte det oftare? Det blev tryffelpizza och bubbel för min del, fy så gott.  Jag och min kamera höll oss inte alls sams så jag bojkottade den totalt, fotocred till Jennifer.

Nu har jag precis sprungit min livs första morgonrunda, hela 7km slutade den på. Aldrig orkat mer än en promenad så snacka om nöjd tjej imorse – ny morgonrutin helt klart! Ikväll väntas AW med Carro & Semra, sen snabbt iväg på event innan jag skall hem och packa maskeradkläderna. Imorgon väntas det Ulricehamn och på lördag maskerad, laddad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!