Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sunday snapshots

FotorCreated FotorCreated1FotorCreated2

 

Glömde helt av att posta detta inägget igår, och jag insåg att det var lite krallt med mobilbilder denna veckan också. Eller att jag helt enkelt har varit händelselös denna veckan, ha ha. Men iallafall, vad har hänt med denna veckan bakom kulisserna då?

 

 • Veckans bästa? Kvalitétstid med Carro på årets första uteservering på Milles. Hur mysigt? Segt att det totalt ös-snöade igår bara.
 • Målandet av lägenheten börjar ta form och jag har målat, målat och målat precis heeeela veckan. Till och med händerna har sagt ifrån i form av blåsor och otäcka sår. Vardagsrummet är nu klart och denna veckan skall jag ge mig på sovrummet. Jippi. Men det blir verkligen SÅ fint!
 • Veckans överraskning? En klädgarderob med finaste innehållet från Tiger, lite otymplig för cyklingen dock.
 • I Fredags bjöd Sofi på megamysig lunch innan jag checkade ut för helg i mina platådojjs från Céline.
 • Denna veckan suktar jag även efter finaste bordet ifrån Svenskt tenn. Helt magiskt fint verkligen.
 • Helgen blev minst sagt också bra när jag började med mysfrukost i lördags med mamma och sen vidare på partaj med partykatten Semra.
 • Veckans roligaste? Helt klart Kenzas 70’s glam-fest. Jösses i min låda vad kul vi hade, mer om det ikväll!

 

Kika in lite senare, har en liten överraskning till er då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!