Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sofi Fahrman + Essie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Idag lagom till lunchtid promenerade jag som sagt den korta biten upp till St.Eriksplan och restaurang Gro där Sofi tillsammans med Essie bjudit in till en festlig fredagslunch. Och fredagsfeeling blev det. De hade fixat med så ljuvlig dukning & dekoration, bjöd på übergod mat, jag hann catcha upp med både Hanna & Henrietta på vardera sida och samtidigt ta del av Essies nya bröllopskollektion. Henrietta blev så tagen att hon testade direkt på plats. Mitt i allt ringde min tapetkvinna och sa att mina tapeter hade kommit (YES!), så efter två timmar av mysigt sällskap smet jag vidare på nya fredagsäventyr. Så nu sitter jag här med tapeterna i knät och överväger om jag skall köra min livs premiär i tapetsering, vi får se.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!