Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Friday mind

Namnlöst-3

 

Veckans bästa dag – FREDAG! Det firar jag med att vara halvt döende i pollenallergi, yes – är numera medlem i den klubben också. Men nog om det. Nu börjar sommarplanerna så smått smidas och det väntas först midsommar följt av en sväng till Frankrike och Italien, västkusthäng, gotlandmys och festivaler. Så häromdagen snubblade jag över Emelies’s (grundare av Teotoki) urfina outfit – så ballt med en färgad body under den vita spetsen. Något för midsommar kanske? Annars är jag också sugen på snake på fossingarna från ATP Atelier, pärlhoops från Céline (fina kopior här) och ett WOW att klä hallen med hemma, från Sygns.

Nu ska jag avverka lite jobb innan jag skall traska upp till Gro för en lunch tillsammans med Sofi & Essie, och ikväll kände jag att det var hög tid för kvalitétstid – så jag skall jag ta pärlan Sprigg under armen & ut och käka! Hörs mer senare <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Linn!

  Kolla in mitt senaste inlägg, ”Healing Honey” (http://saemlstaint.blogspot.com).
  Så fantastiskt mot just pollenallergi.
  Jag lider själv av det, men tack vare detta känner jag inte ens av eländet längre!
  Inte ens en liten nysning eller minsta tendens till ögonattack. Nada!
  Dock kan det nog vara lite sent att börja nu eftersom du bor i södra Sverige där allt redan blommar(?),
  men prova till nästa år. Så amazing! Och framförallt – helt naturligt! 🙂

  Ha det gott!

  Kram Emma <3

  http://saemlstaint.blogspot.com

  SAEMLSTAINT 2016-04-25 20:51:43 http://saemlstaint.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!