Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Mrs Reebok & Mr Puma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vår betyder nya sneakers. Idag blev jag med två nya tack vare Johanssons skor, så grymma vardagspjux att jag inte kan bestämma mig vilka jag skall börja med att inviga. Så just nu trippar jag omkring här hemma med en av varje på foten, så ja varför inte? Mix & match är ju det nya. Måste dock lyfta reebokdojjan, det är som att ha en mjuk toffla på foten. Söker du en grym vit vardagssneakers är dessa de rätta – helt klart. Du hittar de vita från Reebok här & mockasnyggingarna här. Här bakom kan ni även skymta min nya väggfärg jag pratade om i något inlägg ner.

Om några dagar kommer det även en liten surprise till er sneakerstokiga här på bloggen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I samarbete med Johanssons skor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!