Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Lazy sunday

H74A1109

 

Idag hände någonting jag aldrig trodde skulle hända någonsin – jag tog på mig ett par vita jeans. Skulle någon frågat mig fram tills två veckor sedan vad för plagg jag aldrig skulle ta på mig hade jag svarat ”vita jeans” på två snabba. Varför vet jag inte riktigt, det har bara aldrig varit riktigt min grej – tills idag. Fortfarande ovant, men jag diggar det! Bar mina från Acne tillsammans i en slapp söndagsklädsel med svart skjorta från Cos, perfekt vit/röd-randig skjorta från en liten italiensk herrbutik, skinnkappa Acne, skor Sandro och clutch Givenchy.

 

H74A1134

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind