Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Årets första uteservering

IMG_6505

 

Åh, idag tog jag och Carro år 2016’s uteserveringspremiär. Finns det något större vårtecken än det? Tror inte det. Vi catchade upp över en lunch i solen på Milles uteservering, så nu är jag mer än pepp på att möta våren i Stockholm. Och yes, nu är jag förresten hemma igen – landade på svensk mark igårkväll. Resa i all ära, men som alltid – hemma är alltid hemma. Nu ska jag ut på en långpromenad, hörs mer senare med dagens och söndagssnapsen.

 

H74A1022

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!