Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Missoni showroom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Idag fick jag det roliga uppdraget att hänga på mamma och hjälpa henne att plocka ut kläder hos Missoni i deras showroom, som hon senare skall använda till en plåtning i Maj. Tanken var att vi skulle fokusera på herrsidan, men det gick ju sådär. Vi dök in på första bästa stång och började leta zickzack-drömmar. .. Och visst fanns det sjukligt mycket fint, men jag förälskade totalt ner mig i detta galna setet av en kavaj, kort magtröja + shorts. Cravings deluxe.

 

IMG_6201

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Förstår att ni gled in på damsidan. 😉 Måste varit rena drömmen ju!

  Lisa 2016-04-14 21:47:14 http://nouw.com/lisanylander
  Svara
 • Hej Linn!
  Även fast jag har nyligen hittat hit till dig så har du kommit att bli en av mina dagliga must haves! Du bjuder på massor av inspiration! Är lite nyfiken på vilket designföretag du arbetar för? Ville egentligen bara skriva tack – din blogg är så kul att följa 🙂

  Emma 2016-04-14 09:41:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!