Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Drömfynd

H74A9475

 

…Ibland så händer det! För några veckor sen hittade jag denna drömblusen från förra årets SS-kollektion av Chloé, på Vestaire Collective. Garanterat min garderobs finaste plagg – materialmixen, de luftiga armarna, gulddetaljerna och att den har krage – kommer bli en riktig semesterfavorit. Har ni inte varit inne på den sidan, GÅ IN. Jag har redan fyndat några riktigt fina plagg där till otroligt bra priser. Denna blusen fick jag säkert loss för minst 75% – med prislappen kvar och allt.

Nästa vecka kommer en intervju upp med härliga Olivia Larsson som jag träffade för några veckor sen och pratade om just vintageshopping. Hon är ett riktig proffs inom området och hon gav min lite råd om hur man skall tänka, hur man hittar godbitarna och andra supertips hur man skall gå till väga. Bra va?

 

H74A9479

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!