Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Tillbaka till rutiner

Processed with VSCOcam with 4 preset

 

Ja efter två veckors resande är jag nu äntligen tillbaka i Stockholm. Som ni vet älskar jag att resa, uppleva kultur och äventyr. Men hemma är ju alltid hemma. Sista veckan snittade vi 5 nätter på 5 olika hotell, phu. Så igårkväll när vi landade vi på Arlanda slängde jag direkt in väskorna i lägenheten & snörade på mig skorna och sprang till gymmet. Tillbaka till rutiner, äntligen. Så imorse när jag kunde laga min egna frukost efter två veckor av den mest varierande kost jag varit med om (haha) – allt från bara sötsaker, vin och pasta i Italien till endast rå fisk och sen sushi till frukost i Asien var morgonens mål väldigt uppskattad.  Om jag har tid försöker jag alltid färskpressa juice av apelsiner, grape och citron tillsammans med avocadomackor på rågbröd + en tallrik grekisk yoghurt med bär.

Nu betar jag av lite saker på jobbet innan jag skall på bikramyoga i eftermiddag. Hörs mer senare!

 

Processed with VSCOcam with 4 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart har du fått tag på allt fint porslin? Tack! 🙂

    Hanna 2016-04-05 12:57:26
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!