Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Wish outfit

Namnlöst-3

 

Efter att ha varit i ett blommande Tokyo bland helt galet stilmedvetna människor och sedan sitter på vetskapen om att man vid den här tiden om exakt en vecka kommer befinna sig i ett vårligt Milano, och även där bland minst lika stilsäkra människor – gör mig så sjukt sugen på att plocka fram vårkläderna NU. Nästa helg hade jag mer än gärna gått runt i setet till vänster, kampanjbild från &otherstories. Sen till lite en lite mer önsketänkande outfit – klänning Stella McCartney (hur drömmigt fin är inte denna…), skjorta Totême och slippers Gucci. Så fin kombination att bära skjorta under klänning och tillsammans missmatcha mönster.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!