Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sunday snapshots

ss1 ss2 ss3 ss4ss5

 

Ja ingen har väl missat vad jag har sysslat med den här veckan, så vad har hänt bakom kulisserna mellan jobb, sjukt mycket sightseeing och powershopping?

Highlights:

  • Beijing bjöd på livets godaste club sandwich, asballa arkitektritade byggnader, rishattar, powershopping med alldeles för mycket ögongodis (kusinen klarar inte alltid av trycket med 4 tjejer, denna gången somnade han mitt i shoppingmallet) och lite för mycket sightseeing.
  • Stadens highlight? Kinesiska muren – WOW. … Och även att man avslutar jobbdagar/middagar med massage, något för Stockholm kanske?
  • Tog en sista selfie med kollegorna och tog flyget till TOKYO! Min absoluta favoritstad alla dagar i veckan.
  • Väl där bjöd drömstaden på bl.a. körsbärsblommning, massor med jobb, urfina taxibilar, bubbelbad med vy och ett hetsigt besök förbi Stella McCartney.
  • Veckans wanties? Klänning från Stella (!!), nytt objektiv från Sigma och den perfekta hoodien från A.P.C.
  • Resan har även bjudit på en trip ner till Kyoto och geisha-kulturen. Vi hoppade på Shinkansen dit, checkade in på japanskt värdshus och sov på golvet, ännu mera jobb, hade vackra geishor som bordsdamer, viftade på tårna från taxifönstret och försökte spela cool bredvid samurajer.

Världens bästa vecka… Men vet ni vad, nu längtar jag faktiskt hem till Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!