Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Stripe bomb

H74A8477

 

Mitt säkra kort i garderoben? Allt som är randigt. Men det kanske ni förstått vid det här laget, haha. Så det var ingen tvekan när denna klänningen från Malene Birger trillade in i butik för någon månad sen – letat länge efter en pricksäker vardagsklänning. Den har hängt så fint och väntat på att både väder och tillfälle skall finnas, och igår hände det. Det är sällan jag känner mig fin i klänning, men den här är verkligen en 10poängare. Bar den tillsammans med randig skjorta från Zara och solglasögon + skor Céline.

 

Namnlöst-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!