Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Turist? Javisst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Idag har våra jobbpartners här nere i Beijing tagit oss på en ordentlig tur på en hel hög av sevärdheter och aktiviteter. Vi började med en park med fantastisk natur, tempel och sedan ett besök i en gammal gravkammare. Efter typ hundratusen foton var det dags för matstopp – det bästa av allt? Kinas matkultur. Det är ju så spännande att uppleva, men är egentligen ganska feg när det kommer till att testa. Idag åkte vi iallafall på att äta en riktig traditionsenlig lunch, där man har en stor platta i mitten som man snurrar efter vad man är sugen på.  Och en annan sak – man dricker bara juice till måltiderna. Hur gott?

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter en hel eftermiddag och kväll av mer aktiviteter, är fortfarande helt slut och seg av jetalg. Ni som följer mig på instagram har antagligen redan skymtat ett av eftermiddagens stopp här, annars får ni kika in imorgon!

 

H74A7896OLYMPUS DIGITAL CAMERAH74A7881 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!