Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Easter crew

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with b5 preset

Jag och mitt grymma påskgäng, jäklar i min låda vilka brudar. Både roligt och otroligt – alla vi har känt varandra sedan vi knappt kunde prata, och nu står vi här och har fortfarande lika buskul ihop. Igårkväll var det påskmiddag big time med uppträdanden, tal, liveband, dans och riktigt partaj. Hade på mig byxor, topp & väska från Stella McCartney + klackar från Céline. Ska visa bättre bild på toppen, den är så otroligt fin.

Nu sitter vi ett trött gäng i taxin påväg till flygplatsen, redo för KINA! Mer uppdatering från igår är på g, kika in om en stund!

Processed with VSCOcam with b5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tror aldrig jag kommenterat här innan även om jag kikar in med jämna mellanrum. Tycker du klär dig fräckt men den här outfiten var ON POINT. Herregud vad snyggt och hade jag kunnat hade jag kopierat rakt av! Superfint 🙂

    Michelle 2016-03-31 12:02:12
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!