Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Torsdag

IMG_4690

 

Torsdag och jag lyckades gräva fram mina favoritbyxor imorse som jag totalt glömt av. Hur coola är dem inte! Världens fynd från Tokyo i höstas. Om 1,5 vecka bär det av igen, är så jäkla laddad – verkligen städernas stad.  Idag bar jag dem med cashmeretröja från Zadig & Voltaire, skjorta Zara (de breda sleevsen är så fina), scarf Philip Lim 0ch skor + väska + solisar från Céline.

Förresten, här kan ni skymta lite (på bild nr2) av min fantastiskt roliga bränna. Ljussättningen av bilderna förmildrade den ganska mycket, men det ser ut som jag doppat ansiktet i en brun-utan-sol-burk och missat halsen, haha. Varken jag eller mina kollegor kan låta bli att skratta, ser verkligen groteskt roligt ut.

 

Processed with VSCOcam with a7 preset

Processed with VSCOcam with a7 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!