Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Miss Clara, pumparisotto & vinglasdrömmar

Processed with VSCOcam with a9 preset

 

Igår var jag och Carro barro på en jättemysig middag på hotel Miss Clara. Vi fick höra (& fnittra) om de senaste hårtrenderna tillsammans med John Frieda samtidigt som vi både hann äta en supergod middag, umgås och catcha upp  med varandra. Jag måste slå ett slag för pumparisotton vi fick igår, jäklar i min låda vad god! Jag har det senaste börjat äta mer vegetariskt, både för den hemska köttindustrins påhitt och också för kroppen välmående.  Så med rostad sallad, hasselnötter och vitlökschampinjoner fick den verkligen mina smaklökar att slå dubbelvolter, tips om ni vill våga er på något nytt! Nästa slag går för de galet vackra vinglasen från Spigelau, skulle mer än gärna byta ut hela vinglasstorimentet hemma mot dessa drömmar.

 

Processed with VSCOcam with a9 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!