Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sista heldagen & kameratrötta

H74A3308 H74A3340 H74A3355 H74A3362

 

I Lördags var det sista heldagen med skidåkning och umgänge så kameran fick vila lite – dessutom började gänget tröttna lite på alla dessa fotostopp hela tiden. Så vi körde igenom hela Cervinia och Valtournenche på förmiddagen, välbehövligt sista lunchstopp i en liten klippdal med pasta + öl, vidare upp på toppen och körde gärnet tills sista liften gick. Älskar aktiva semestrar… Lika mycket som jag älskar lata. Haha. Igår när vi slog upp gardinerna var det totalt tjockt av dimma, såg knappt liftenkabinen framför oss. Snacka om att haft tur med vädret! Så vi körde bara några lugna åk på förmiddagen innan vi begav oss mot Milano och flygplatsen igen. Tackar och bockar för denna veckan Cervinia, det har verkligen varit overkligt bra!

… Nu är jag tillbaka på svensk mark igen och skall alldeles strax ta tåget upp till Stockholm igen, lääääängtar hem nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!