Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Ready for take off

IMG_0013Nu sitter vi på flygplatsen igen och är redo att flyga hemåt. Jag har verkligen haft en underbar semester, perfekt energihämtning inför kommande veckor/månader. Imorgonbitti far jag upp till Stockholm igen – längtar redan. I veckan är massor med kul planerat + att i helgen sticker jag på spa och på onsdag nästa vecka börjar vår galna resemånad. Gissa vad som är först ut? Öppning av familjens alldeles egna vingård i Piemonte! Hur magiskt?

Nu ska jag strax boarda… Kika in här om någon timme, då kommer det numera stående söndagsinlägget upp – min vecka genom mobilkameran. Så vi hörs mer senare, kram & ha en härlig söndag.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!