Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

This week

weekendweekend1

Ett inlägg jag kommer köra varje söndag från och med nu är en summering från veckan – i mobilväg. Jag knäpper så mycket bilder hela tiden med mobilen så varför inte visa vad som händer bakom kulisserna?

Highlights:

 • Jag blivit helt kardemummabullefrälst – Ja, jag menar frälst. Tror säkert jag vräkt i mig ett helt dussin.
 • Middag på Ett hem, Stockholms mest fantastiska hotell/atmosfär.
 • Ny kjol & ny bomberjacka, dubbel trubbel! Bättre bilder kommer!
 • Trots nya grejer suktar jag alltid efter mer. Just nu är det efter rosa fotokonst & finaste skjortklänningen från Acne.
 • Fredag och jag blev en i Metrogänget, tjoho! Firades med bubbel i Sturebaren och sen vidare till vår italienare på gatan.
 • Helgens höjdpunkt? Brunchen på STHLM brunch club såklart!
 • Sist men inte minst. Gissa vem som är söndertaggad för skidsemester på onsdag? Tog mig ett uppvärmningsvarv i Sergelrondellen nu i eftermiddags. Inte bästa åket i år kanske, men helt klart godkänt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!