Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Knotted friday

IMG_4052

Firar in denna regniga fredag i i ett överflöd av ränder, älskar ränder. Min nya skjorta fick även agera skärp idag, lovar att visa upp hela outfiten bättre senare. Nu ska jag jobba in i det sista och sen är det AW-dags!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina du. Jag skriver nu ”åt” min kompis. Eller ja hon vet inte att jag skriver men till vad jag ville säga. Vet att hon följer din blogg och diggare den som fan! Den har hjälpt henne få tänka på annat än sin sjukdom ett flertal gånger samt dina youtube videos. Hon är fortfarande sjuk i anorexia men har nu börjat blogga inge. Så jag tycker verkligen du borde kolla in hennes blogg. Kanske ge henne en länk. Men iaf titta in henens blogg. Jag tror att hennes blogg har mycket att ge andra, både till friska och sjuka. För det hon skriver är bra! Samt alla hennes idéer hon har berätta om för mig. Hennes mål
    med bloggen är att få andra att förstå hur det är att leva med denna hemska sjukdom. Bloggen heter iaf http://nouw.com/jenniferagerberg

    maja 2016-03-06 20:12:32 http://nouw.com/jenniferagerberg
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!