Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Fredag och HEJ METRO MODE!

giphyg


Äntligen
är dagen här, HEJ Metro Mode. Hur galet är inte detta!?

Det firas allt med en liten fredagsdans i min nya kjol från Malene Birger, snacka om helgfeeling! Är så jäkla peppad för detta och jag är så otroligt glad att nu få vara en del av stjärngänget här på Metro.

För er som inte vet är jag en 21-årig modegalning och livsnjutare utan dess like. Här kommer ni få ta del utav en härlig blandning utav olika saker – allt från denna vårens galna reseschema, mitt jobb som showroomansvarig för ett designföretag, hintar ur min vardag och såklart en hel del mode.

Välkomna hit, nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • HEJ!
  Gud vad kul att du börjat blogga här! Jag spanade in ditt arkiv och måste säga att du har en härlig stil som inte är typiskt svensk, mycket uppfriskande att se!
  Ska definitivt följa dig här. YOU GO!

  Hälsningar Freja, kram

  freja nilsson 2016-03-04 18:29:56 http://frenergy.tumblr.com
  Svara
 • yeey! kul! jag hänger med så klart 😀

  Ellen 2016-03-04 13:44:52 http://ellfi.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!