Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Wednesday mind

Untitled-3

 

Lillördag! Tjiho! Nu har nedräkningen börjat, om exakt en vecka har jag förhoppningsvis landat i Milano och är påväg i bilen till Cervinia. En weekend med grym skidåkning, afterski och mycket kvalitétstid med vänner står på agendan. Fy vad jag längtar. Idag vill jag även ha Célineinspirerad kjol från Malene Birger, banantröja från Ganni och limited edition-loafers från Gucci. Hur grymma inte dessa skor? Klassiska, fast med en tvist – precis så som jag vill ha det. Trots skidåkning och att Stockholm fortfarande bjuder på minusgrader är vi nu faktiskt inne i årets första vårmånad, kom igen Sverige – är SÅ redo för barbent och skinnjacka nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!