Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

IPHONE SNAPSHOTS

Untitled-4v

 

Fyra snapshots från veckan som gått.

Våren har äntligen hittat tillbaka till Stockholm, i tisdags när jag rullade upp rullgardinen bjöds det på BLÅ himmel. Energikick x10! Och cykeltokig som jag är kunde jag inte motstå 2016’s premiäråk, älskar älskar att cykla. Vita tulpaner pryder numera hela min lägenhet, bl.a. i min stubbenvas där jag lyckas trycka ner hela 4 knippen. Det blir ju så fint! Sist men inte minst, jag har blivit reagalen. Igår ”råkade” jag trampa ända in på Stella McCartney och komma över årets finaste (och tidlösaste) topp. Är så otroligt nöjd att jag inte vågat packa upp den än.

… Och nästa kommer det (förhoppningsvis) hända storslagna grejer här på bloggen! Stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind