Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

IPHONE SNAPSHOTS

Untitled-4v

 

Fyra snapshots från veckan som gått.

Våren har äntligen hittat tillbaka till Stockholm, i tisdags när jag rullade upp rullgardinen bjöds det på BLÅ himmel. Energikick x10! Och cykeltokig som jag är kunde jag inte motstå 2016’s premiäråk, älskar älskar att cykla. Vita tulpaner pryder numera hela min lägenhet, bl.a. i min stubbenvas där jag lyckas trycka ner hela 4 knippen. Det blir ju så fint! Sist men inte minst, jag har blivit reagalen. Igår ”råkade” jag trampa ända in på Stella McCartney och komma över årets finaste (och tidlösaste) topp. Är så otroligt nöjd att jag inte vågat packa upp den än.

… Och nästa kommer det (förhoppningsvis) hända storslagna grejer här på bloggen! Stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!