Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

IPHONE SNAPSHOTS

Untitled-4v

 

Fyra snapshots från veckan som gått.

Våren har äntligen hittat tillbaka till Stockholm, i tisdags när jag rullade upp rullgardinen bjöds det på BLÅ himmel. Energikick x10! Och cykeltokig som jag är kunde jag inte motstå 2016’s premiäråk, älskar älskar att cykla. Vita tulpaner pryder numera hela min lägenhet, bl.a. i min stubbenvas där jag lyckas trycka ner hela 4 knippen. Det blir ju så fint! Sist men inte minst, jag har blivit reagalen. Igår ”råkade” jag trampa ända in på Stella McCartney och komma över årets finaste (och tidlösaste) topp. Är så otroligt nöjd att jag inte vågat packa upp den än.

… Och nästa kommer det (förhoppningsvis) hända storslagna grejer här på bloggen! Stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson