Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

TUESDAY MIND

Brukar annars vara ganska bra på att kunna stå emot all hets kring nya plagg & trender, men den här vårens har jag faktiskt blivit helt tokig av alla vårnyheterna. Jag vill ha allt. Kanske är för att man är så sugen på sol och varmare temperaturer, vad vet jag. Phu…

Just nu är jag iallafall helt såld på denna kjolen från Isabel Marant & slippers från Gucci. Står mellan dessa med bugs eller klassiska svarta, hmm. Byxorna från Ellery kan man ju också dagdrömma om, så fina. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!