Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WEEKEND

 

Och där var det måndag igen! Helgen har faktiskt varit riktigt bra må jag säga. Tänkte att detta får bli ett stående koncept – ett gäng bättre mobilbilder som summerar ihop vad jag pysslar med bakom kulisserna, vad tror vi om det?

 Min helg började iallafall med ett boxningspass i Fredags innan jobbet följt av en AW på Sannas, vända på stan inkl. massfynd på Beyond Retro (!), en vända förbi balla Semra på Stella, köttbullelunch på Prinsen, massor med mammahäng <3, pizzahäng på Giro, torsklunch hos mamma & i Lördagsnatt la jag årets nattklubbsribba och landade hemma vid 6-snåret. När det väl gäller är det lika bra att köra på full gas. Nu är jag laddad för ny vecka & ihelgen kommer två av mina bästisar upp. Längtar!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!