Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

MONDAY = PJ-DAY

Ny skjorta på idag! Har lyckats fånga in så mycket fint det senaste. I fredags kom jag över denna perfekta pyjamasskjortan från Zara & grön/vit-randig bastisha från Weekday. Det finns så mycket fint i butikerna nu att man blir mörkrädd.  

Annars? Fortfarande trött från lördagsnatten, fy. Lyckades även beta av ett boxningspass imorse – det känns att man inte är ute i svängarna så mycket längre, haha.  Ikväll skall jag och äta middag hos Lisa, så mysigt. Vardagslyx att numera bara ha henne ett stenkast bort. 

Håll även utkik om någon timme, bloppis på g!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!