Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

ATM

Detaljer av randigt, finaste arbandet, denim och ribbstickat idag…

Svämmar just nu över av all planering och förberedeleser… Så jäkla mycket kul & spännande som kommer hända nu framöver – både för bloggen, jobbet & privat. För att inte tala om det helt galna reseschemat vi står inför – två lediga helger från den 22e mars till 8e Maj. Höll på att trilla av stolen nu när jag satt och bläddrade i kalendern. Men jag är riktigt pepp faktiskt! Allt från öppning av vår vingård (Ja, vår familj skall öppna upp en helt egen vingård i Piemonte. Magiskt.) till en tour i Asien.

Och det bästa av allt? Ni ska med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!