Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WEEKEND

 

Började helgen med en fredagsfrulle med mamma på Cafe Pascal innan jag rullade ut i det fina vädret och ner mot Ulricehamn. Mötte upp mina kusiner för en lunch i lördags och kom in på Beyoncé och att förköp fortfarande var möjligt, sagt & gjort – Beyoncé den 26e Juli på Friends är BOKAT! Gissa vem som kört single ladies på repeat sedan dess. 

När jag inte sprungit runt i min nästan ”nya” kappa (som mormor roffade åt sig innan jag knappt hunnit använda den) har varma kläder och långpromenader ute på landet stått för helglyxen. Ingen dator, ingen telefon. … Och som alla andra firades även kärlekens dag – hemma på golvet framför brasan med rödvin & charkisar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!