Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SALE CATCH

 

Det är viktigt att unna sig & vardagslyxa – om det är som att köpa en bukett färska tulpaner, äta choklad på en tisdag eller att köpa just det där plagget som man trånat efter men egentligen inte behöver. Så nu efter två djävulskt hektiska veckor + en stor spännande nyhet i bloggens räkning tyckte jag att jag var värd något utav det sistnämnda. Trånat efter denna tröjan länge och när jag hittade en sista på 70% i just min storlek fanns det ingen tvekan. Till Linn från Linn.

Tröja från Isabel Marant.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!