Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

OSCARSTEATERN

 

Designveckan är i rullning! Viktigaste veckan på hela året i jobbets räkning. Det är kollektionslansering, events högt och lågt och hårt jobb från tidig morgon till sen natt. Tur att man älskar sitt jobb. I Måndags höll vi på Bolon vår årliga middag för att kicka igång veckan. Detta året abbonderade vi hela Oscarsteatern och det bjöds på bl.a. hattmakeri, middag på scenen, fantastisk mat lagad av Tommy Myllymäki och orkester i mellanakterna – en helt magisk kväll. Toppade även kvällen med att ha fina Linn & Ida till bordet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!