Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

LATELY…

 

I lördags dansade vi in min fina väns 22-årsdag. Började en sväng hemma i världens coolaste trapp / Det finns golv och det finns GOLV. / Helgens mysiga morgonvy…

 

 

Det här veckan har vi fått känna på puls & kaos. Ombyggnad av vårt showroom! / Gå på F.W med sin bästis, hur lyxigt? / … För att sen gå på efterfest med bästis nr.2? 

 

 

Mitt i allt kaos fick jag finaste blombudet. He’s a keeper! …Som mina kollegor sa. / Istället för att stressa ihjäl sig nere på F.W i måndags satt jag & mamma hemma på frontrow (golvet), i pyjamas med godis och live-streamade från Bon. Bästa F.W hittills helt klart! / Hittat en ny garderobsfavorit… Bakåtvänd skjorta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!