Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

MASHED POTATO

 

Precis som stolen säger – idag känner jag mig som en riktig Mashed Potato. Glad men mosad. Sover dåligt och det är mycket i pipeline nu inför kommande veckor med både fashion week & designveckan strax därefter. Kul men energikrävande!

Idag har jag iallafall svept omkring i ny sidenkjol & (gammal) sidentopp från Acne, randigt från Weekday tillsammans med mina älskade pjucks från Céline. Måste visa er bättre bild på kjolen, den är g.r.y.m. A-formad och över-knäet-lång, ihelgen kanske!

Nu mot hemmakväll, skippade träningen idag. Hallelujah!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!