Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

DATE NIGHT @ MATEUS

 

Förra veckan var jag tillsammans med ett härligt inredningsgäng hos Mateus för en liten & mysig date night. Vi serverades bubbel, charkisar, ljuvlig mat med inspiration från Portugal och sen Filippas fantastiska tårta till efterrätt. Och det bästa (eller roligaste?) av allt – vi fick designa/måla vårt egna porslin! Ja det låter det, men tusan så svårt det var. Det började med en lekstuga fullt med kladd & skratt men som sen tillslut faktiskt slutade ganska bra, ni ser två utav mina kreationer på bilderna. Tjusiga va? Matteus by Linnsan Eklund, den ni. Nu ska det bara ner och glaceras i deras fabrik i Portugal, sen ska ni få se det slutgiltliga resultatet! För att inte tala om deras urmysiga showroom, ville bara plocka med mig de gigantiska olivträden och ananaskudden och gå hem.

…Tack Teresa & Filippa för en utav de mysigaste kvällarna på länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!