Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SALES SEASON

 

Rea och Linn brukar sällan klinga lika, jag har aldrig tur när det kommer till dessa tillfällen. Så jag har helt enkelt gett upp, ger mig inte ens ut i myllret längre… Varken på nätet eller i butikerna. Men igår ringde mamma och ville ut och känna & klämma på reafynden, och inte är väl jag den som tackar nej. Väl inne bland klädstängerna och dyrgripar på 50% kunde jag inte hålla mig…. Två av de finaste plaggen var helt klart denna skjorta från Céline & shorts från Valentino. Hur fint ihop?

Om jag fick med mig något hem? Hmmm, ja kanske det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!