Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

DINNER – MY HOME

Igårkväll tog jag min mamma under armen, snörade på mig klackarna och gick på lanseringsmiddag för det nya inredningsmagasinet MY HOME. Vi höll till i Patrikssons PR’s fantastiska våning på Cardellgatan, ville bara ta mitt pick & pack och flytta in direkt. 

Det bjöds på inspiration i överflöd, sittande 5-rätters middag med fantastiskt god mat och härliga samtal. Givetvis tog jag mig en liten tjuvtjik i magasinet också. 

Dukningen var så fin, bra inspiration tills nästa hemmabjudning! Extra kul var det att Rum21 och Royaldesign var samarbetspartners, för det betydde att jag fick lite extra tid med min fina Sofia som representerade Rum21 denna kväll. 

Som sagt, dukningen var verkligen fantastiskt fin. …Och likaså härliga Henrietta!

Bar en gammal (men lika grym för det) byxdress från Carin Wester, bättre bilder kommer! … Och sist men inte minst, GOLVET. Hallå eller, så fint!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!