Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

TUESDAY MIND

Sommar, sommar, sommar… Enda som snurrar uppe i knoppen just nu. Semesterplanerna är i full gång och så är även klädspaningen. På vårens inköpslista står bl.a. dessa Acneballerina i orange samt off-shoulder topp från H&M.

Annars så har vardagen börjat rulla på och jag har lyckats ta mig ur semesterdvalan – jag jobbar, betar av pass efter pass på gymmet, planerar framtiden samtidigt som jag varvar kvalitétstid med vännerna. Våren kommer bestå av en hel del jobbresor också – allt från Tokyo, Milano, NYC & London. Först ut är en weekenresa till Alperna i Mars, tror ni jag är laddad? 

… Så 2016, jag tror du kommer bli ett jäkla dunderår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!