Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

ELLE-GALAN

Ni som följer mig på Instagram såg att jag var på ELLE-galans pressfrukost i Fredags. Var först tveksam om jag skulle gå men tur var väl det, för väl där stötte jag på halva devotegänget & bl.a den här härliga galningen. Sen efter lite frullemingel var det dags att lyssna på årets pristagare, och ingen mindre än vår familjekompis Marcus Söder kammade hem årets stylist. Jesus så kul! Även hatten av för grymma Lamilja & Swedish stockings, även de så otroligt värda pristagare! Tur att jag tog mig i kragen och tog mig dit. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson