Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

ELLE-GALAN

Ni som följer mig på Instagram såg att jag var på ELLE-galans pressfrukost i Fredags. Var först tveksam om jag skulle gå men tur var väl det, för väl där stötte jag på halva devotegänget & bl.a den här härliga galningen. Sen efter lite frullemingel var det dags att lyssna på årets pristagare, och ingen mindre än vår familjekompis Marcus Söder kammade hem årets stylist. Jesus så kul! Även hatten av för grymma Lamilja & Swedish stockings, även de så otroligt värda pristagare! Tur att jag tog mig i kragen och tog mig dit. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!