Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BACK TO STOCKHOLM

Mitt sovrum hemma i Ulricehamn…

Söndagskväll och nu sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm… Igår bestämde jag och en favorit oss för att spendera sista dygnet på ledigheten på västkusten, så vi packade ner tandborsten & en flaska rött och rullade mot Marstrand. Satt i en iskall stuga framför brasan invirade i filtar, ett glas rött och spelade spel hela kvällen lång. Imorse vaknade vi upp till ett strålande väder, åt en långfrulle så vi stannade lite för länge så vi sen var tvugna att slänga oss iväg för att hinna med mitt tåg… Usch, idag var det ganska vemodigt att lämna vännerna & familjen faktiskt. 

Men nu är jag redo för några roliga dagar i Stockholm… Hihi, imorgon vankas det 21-årsdag & massor med skoj!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!