Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

#UHNEWMIDSOMMAR2k15

 

Ja men jösses, vilket avslut vi fick till på 2015! Som ni kanske inte vet, men jag är en riktig fena på att försöka styra ihop riktiga brak-kalas och detta nyåret var inget undantag! 

Började dagen vid 12, incheckning för övernattande gäster och efter lite förfriskningar kickade vi igång ett Amazing race runt om i stan. Efter en timmes krigande var det en snabbdusch som gällde, för nere i matsalen väntades det midsommarsittning!

 

 

… Och givetvis med midsommar buffé, snaps och snapsvisor!

 

 

Bordsdukningen var till 110%. Flaggor, sommarblommor, snaps och rosé ända upp i öronen.

Efter detta vankades det beerpongturnering, mingel, mer lekar och senare ombyte för kvällen. Långklänning och black-tie stod för dresscoden!

 

 

Ingen fest utan lite Vikingar & Lady marmelade. Visst? Till middagen åkte maskeradlådan fram och piffade till både dukning och skratt till tårar.

 

 

Tre-rätters och förrätten var den enda jag hann fota. Lag förrätt serverade en himmelsk räksoppa!

 

 

<3 <3 BÄSTA

 

 

Dans, mer beerpong, 12-slaget som pussades in med bubbel & raketer, Linns korvkiosk som serverade korv med mos och sen efter ännu mer dans checkade vi ut runt 3-4 snåret och somnade med ett leende på läpparna.

Upp o hoppa! Efter tre timmars städ & stök fick vi till en ordentlig dagen-efter-brunch att summera gårdagen under. Jag tror vi alla enades om att detta var det bästa nyåret på extremt länge. Vi hann knappt med att varken äta, fota eller utföra alla planerade aktiviteter – gott tecken, eller? Jag säger det ofta, men fy tusan vilka vänner jag har. Tack 2015, vi avslutade på topp. Nu är vi redo för fler brakpartyn 2016! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!