Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

MERRY XMAS

Alla ni fina.. GOD JUL! Hoppas ni alla har haft ett par fantastiska dagar tillsammans med nära och kära. Det har jag! Hunnit med både att vara dödssjuk vända nr2, lite julkaos, haft en fantastiskt mysig julafton, en helgalen utgång på juldagen, annandagshockey i Jönköping och idag har jag fotat lite med Evelina. Så det rullar på! Nu har jag haft lite ledigt från bloggen i några dagar som ni märkt, men det är över! Julledigheten varar ända fram till3e Januari och det ska bli så otroligt skönt. Nu är det dock dags att börja planera nyår, tjiho!

…Men först en vända upp till tennishallen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!