Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

ON MY MIND 2016

Ett utav mina mål för 2016 är att bygga upp raka motsatsen till en basgarderob, utan istället satsa på snygga & udda vardagsplagg. Alla skall gå under den gemensamma nämnaren att jag alltid skall känna mig bekväm & snygg – oavsett när, var & hur jag tar pår mig det. Jag är trött på less is more. Det är nya tider i garderoben nu!

Så just nu skulle mer än gärna möta våren i en fluffig topp från Saks Potts tillsammans med örhängen från Céline (speciellt de röd/blå!), jeans från Sandro & slingback loafers från Gucci… 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!