Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

GOLDEN CHAIR

Ni som följer mig på Instagram såg antagligen att jag postade denna guldiga dröm igår. Jag är totalt SÅLD. På jobbet har vi så mycket balla möbler att jag bara vill ta med mig alla hem och trycka in dem i lägenheten, bland annat denna skapelse av Giulio Cappellini

Läget annars? Förutom när jag ligger med fötterna i guldfotöljer är jag ganska risig faktiskt. Åkt på en dunderförkylning som verkar komma lite i vågor. Feber ena timmen, öronvärk nästa, friskhetskänsla den tredje och sen om igen. Lika bra det kommer nu och inte nästa vecka säg. Längtar ihjäl mig efter julveckan nu!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!