Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

GOLDEN CHAIR

Ni som följer mig på Instagram såg antagligen att jag postade denna guldiga dröm igår. Jag är totalt SÅLD. På jobbet har vi så mycket balla möbler att jag bara vill ta med mig alla hem och trycka in dem i lägenheten, bland annat denna skapelse av Giulio Cappellini

Läget annars? Förutom när jag ligger med fötterna i guldfotöljer är jag ganska risig faktiskt. Åkt på en dunderförkylning som verkar komma lite i vågor. Feber ena timmen, öronvärk nästa, friskhetskänsla den tredje och sen om igen. Lika bra det kommer nu och inte nästa vecka säg. Längtar ihjäl mig efter julveckan nu!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che