Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SOCIAL MEDIA GALA

 

VILKEN HELG! Började i Fredags med Idolfinalen i globen tillsammans med Josepha, även fast jag aldrig tittar på Idol så var det ändå lite extra kul att se det live. På lördagen ställde vi klockan tidigt och gjorde oss redo för Social media party som höll  till ute på Elite marina hotell i Saltsjöqvarn. Fullt schema hela dagen och när klockan slog 19.30 var det dags för Social media gala som ordnats så sjukt otroligt bra av Michaela och Margaux, hatten av för er.

Galan som höll till på Clustret i gamla stan, slutade i en utav de roligaste kvällarna på länge. Fördrink med Icona Pop som DJ’s, tre-rätters sittandes middag och sen efterfest och rave i alla fina galaklänningar. Här är den enda bilden jag hunnit få fram än så länge på skönbrudarna Bianca, AliceGertrudeLinnea & Lovisa, men det kommer fler!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!