Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BYREDO

 

Min parfym tog nyss slut så i fredags sprang jag förbi (som ni såg i något inlägg ner) Byredo och skulle införskaffa mig en ny. Blev lite överraskad av mig själv när jag kom ut med raka motsatsen vad jag tänkt mig. Älskar dock att byta parfym, känns som en nystart i livet. Denna gången valde jag Gypsy water!

Tips på julklapp? Denna rese/väskvarianten i skinn, passar både tjejer som killar och finns i olika färger. Den är både snygg, smidig och klassisk! Det bästa är att man kan flaskan inuti, så istället för att hålla sig till en kan du välja fritt mellan deras olika dofter om du skulle tröttna eller vilja byta efter ett tag.  

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind