Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BYREDO

 

Min parfym tog nyss slut så i fredags sprang jag förbi (som ni såg i något inlägg ner) Byredo och skulle införskaffa mig en ny. Blev lite överraskad av mig själv när jag kom ut med raka motsatsen vad jag tänkt mig. Älskar dock att byta parfym, känns som en nystart i livet. Denna gången valde jag Gypsy water!

Tips på julklapp? Denna rese/väskvarianten i skinn, passar både tjejer som killar och finns i olika färger. Den är både snygg, smidig och klassisk! Det bästa är att man kan flaskan inuti, så istället för att hålla sig till en kan du välja fritt mellan deras olika dofter om du skulle tröttna eller vilja byta efter ett tag.  

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!