Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BYREDO

 

Min parfym tog nyss slut så i fredags sprang jag förbi (som ni såg i något inlägg ner) Byredo och skulle införskaffa mig en ny. Blev lite överraskad av mig själv när jag kom ut med raka motsatsen vad jag tänkt mig. Älskar dock att byta parfym, känns som en nystart i livet. Denna gången valde jag Gypsy water!

Tips på julklapp? Denna rese/väskvarianten i skinn, passar både tjejer som killar och finns i olika färger. Den är både snygg, smidig och klassisk! Det bästa är att man kan flaskan inuti, så istället för att hålla sig till en kan du välja fritt mellan deras olika dofter om du skulle tröttna eller vilja byta efter ett tag.  

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che