Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

CAFÉ PASCAL

 

Här kommer mitt frukostfavorit-tips nummer två – Café Pascal på Nortullsgatan 4 i Vasastan. Idag fick jag äran att äta med min lilla Mami och härliga Therese, som bl.a är AD för vårt Magasin PWL på Bolon (skall snart berätta mer om mitt jobb). Sen har jag och Mamma mest följt varandra hack i hälarna hela dagen, kameran har varit med så ni ska få en timme-för-timme uppdatering imorgon! Nu ska jag ut och pussa på mina syskon som är här över helgen. Hörs mer sen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che