Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

HOME AWAY FROM HOME

 

Har ju som sagt gästspelat hemma i Ulricehamn i helgen, familjen är bortresta så det har varit en helg helt i vännernas tecken. I fredags samlade jag lite vänner och lagade middag, hade 5-kamp och drack massor med rödvin. Så mysigt! Igår morse vaknade hela ligan upp hemma hos mig och som alltid står det amerikansk brunch på menyn! Vidare till Göteborg till Malin där en stor middag med hennes vänner väntade och efter det en vända i Göteborgs nattliv. Också så lyckad kväll! Mindre rolig dag idag dock, haha. En huvudvärk som är utom denna värld och trött som jag vet inte vad. Tur det är söndag…

Nu står pappa i grytorna och det väntas söndagsmiddag! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!