Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

DAY 1

 

07.30 Japansk tid och mitt i natten svensk tid landade vi i Tokyo! 

 

 

Eftersom jag har förmågan att stensomna så fort jag kliver på ett flygplan så sov jag 7 utav den 12 timmars långa flighten och var fit for fight när vi kom fram till hotellet. Mamma och moster gick rätt upp på rummet, jag grabbade tag i första bästa taxi och gav mig ut i denna sjukt fascinerande stad.  

 

 

Passera Céline utan ett besök är omöjligt. Denna gång för att spana in örhängen jag pratade om något inlägg ner, men det visade sig att great minds think alike – slutsålda. Så jag tog mig ett varv och smygfotade allt jag kom över, snacka om inredningsinspo x10.

 

 

Men såklart, lite skoprövning gick inte att ungå. Hittat höstens (eller livets) mest perfekta sammetspumps.

 

 

Eftermiddag och det var dags att åka hem och hämta en liten mamma. Men först klassiskt japanskt afternoon tea i baren!

 

 

… Till det vi är här för: jobb! Fotografering på schemat och denna gång i roddbåtar, mamma plåtade och jag agerade chaufför/roddare. 

 


Sen avslutningsvis strosade vi lite på Tokyo’s bakgator. Hittade de mest perfekta jeansen i jeansvärldens historia, skall visa dem sen. Mer bilder från dagen kommer senare, nu måste jag vidare för mera jobb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand